Spiritdance

Quit the mind and the soul will speak.

- Boeddha -

Spiritdance

DANCE YOUR INNER NATURE.
Een dansreis door een natuurgebied. Een muzikale reis op je koptelefoon. Met mijn rijdende dj set gaan we door het bos waarbij de muziek wordt afgestemd op de omgeving. Op een aantal open plekken in dit natuurgebied gaan we settelen met meditatie, yin yoga en vooral heel veel dansen. Deels spirit dance workshop, maar voornamelijk heerlijk je eigen dans dansen. Wencke neemt je mee op haar eigen manier richting jouw dans.

Spirit Dance is een initiatief van Wencke Smits, professioneel danseres en yoga docente. Zij ervaart dans, muziek en natuur als zeer belangrijke en verbonden componenten in de spirituele ontwikkeling van de mens. Het Sterrenbos, bij haar woonplaats den Bosch, is een plek waar zij zich in haar vrije tijd graag terugtrekt om tot rust te komen en eenwording met de natuur en haar spiritualiteit te ervaren.

In deze verwarrende tijd, waarin mensen letterlijk van elkaar worden gescheiden als gevolg van het Corona-virus, wil zij haar steentje bijdragen door anderen de kracht te laten ervaren van verbondenheid en eenwording met een prachtige natuurlijke omgeving.

Spirit Dance is dan ook bedoeld als kleinschalig project, waarin zij anderen wil meenemen en begeleiden tijdens een spirituele reis, die dansend zal worden afgelegd door prachtige natuurgebieden. Een zeer bescheiden DJ setup, welke wordt voortbewogen op een handkar met luchtbandjes, zal draadloze hoofdtelefoons voorzien van haar stem en de door haar gekozen wereldmuziek.
Vanzelfsprekend staat respect voor de natuur, elkaar en ons lichaam op de eerste plaats. Er zal dan ook geen drank (of andere genotsmiddelen) gebruikt of verstrekt worden en er zal op geen enkele manier vervuiling van de omgeving plaatsvinden. Er zal niets achterblijven van afval, noch zal er sprake zijn van enige geluidsvervuiling of andere vervuiling. De apparatuur zal volledig worden aangestuurd middels opgeslagen energie uit accu’s. Daarnaast zal de op dat moment geldende corona-regelgeving worden gerespecteerd en gehandhaafd.

Lijkt het je tof en weet je een prachtige natuurlijke omgeving bij jou in de buurt voor een Spiritdance (komt naar je toe ) editie neem dan even contact op via info@bijwencke.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alle Spiritdance activiteiten schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha